עדיין מתלבטים בין סידורי הושבה להושבה כללית- מאמר זה נועד להסביר את היתרונות והחסרונות של שתי צורות ההושבה ולעזור לכם להחליט מה יתאים לאירוע שלכם.
ענף האירועים בארץ ובעולם מתפתח ומתקדם מיום ליום, ובשנים האחרונות אנו עדיף לשינוי משמעותי בהפקת האירועים. אם פעם מספיק היה להעריך כמה מוזמנים יגיעו ובבחירת המנות לא היה מבחר רב היום המצב שונה וכל אירוע נהפך להפקה מיוחדת במינה- וכך בעלי השמחה יכולים להנות מהערב הגדול עליו חלמו…
אחד השינויים המרכזיים שעברו האולמות הוא מעבר להושבה שמית (סידורי הושבה), שבה כל אורח מקבל פתק מדיילת בכניסה לאולם במקום הושבה כללית שבה האורחים צריכים "לתפוס" את מקומם בשולחן לאחר קבלת הפנים. כך ניתן לקבוע מראש מי ישב עם מי והיכן באולם- הצעירים קרובים לרחבה והמבוגרים במקום קצת פחות רועש, או לחלופין לעשות הפרדה באירוע בין אורחים שאתם מעדיפים שלא יתערבבו…
בנוסף, סידורי הושבה עוזרים לכניסה מסודרת של אורחים לאולם ואפשרות לחיסכון במנות מיותרות ומניעת חורים בשולחנות. מנגד, כמות העבודה שנדרשת מהזוג גדלה- עליכם לעשות רשימה מדויקת של האורחים, לבצע אישורי הגעה מדויקים וכמובן לסדר את האורחים לשולחנות מראש על פי הסקיצה של האולם.
אנו מאמינים כי היתרונות של סידורי הושבה עולים בהרבה על החסרונות וכוללים קבלת פנים מכובדת לאירוע ע"י צוות מנוסה, סדר וארגון בהושבה באירוע, אחריות חיצונית על פתיחת רזרבות ונציג מנוסה שידאג לאינטרסים שלכם מול האולם. שימו לב כי ניתן לעשות גם הושבה "חצי שמית" שבה חלק מהאורחים מקבלים מספר שולחן מסוים וחלק אחר מהאורחים מופנה לאזור מסוים באולם שם הם יכולים לשבת לפי בחירתם, כך שאפשר לשמור מקום ספציפי לחלק מהמשפחה הקרובה והחברים ושאר האורחים פנויים לשבת היכן שירצו.
עדיין מתלבטים? תנו לנו לעזור לכם לסגור סידורי הושבה מעולים שיעזרו לכם ליהנות מהאירוע ולא לעבוד ביום המיוחד שלכם..